Vlnky, vroubky, vroubkované penízky, říkejme jim jak chceme, ale důležité je jejich plné nasazení na každé oslavě!
Polotovar určený ke smažení a fritování.
Příprava vroubkovaných penízků:
- teplota na smažení: 185 °C (± 5 °C)
- doba smažen/fritováníí: 10-15 sekund (± 2 s)
Polotovar "vroubkované penízky" na smažení a fritování obsahuje lepek.
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota: 1484 kJ (350 kcal)
Tuky: 2,3 g
Tuky – z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 77,8 g
Sacharidy – z toho cukry: 0,27 g
Bílkovíny: 3,2 g
Sůl: 1,85 g
Složení:
bramborový škrob, bramborové vločky, bramborový granulát, E1412, řepkový rostlinný olej, sůl, E509, kurkuma
Země původu:
ČR