Slaninové krekry jsou vlajkovou lodí všech krekrů s příchutí! Jsou výborné, nadýchané a mají jemnou chuť, jsou zkrátka vyrobené ve vší dokonalosti k vašemu křupání.
Polotovar určený ke smažení a fritování.
Příprava slaninových krekrů:
- teplota na smažení: 195 °C (± 5 °C)
- doba smažen/fritováníí: 8-12 sekund
Polotovar "slaninové krekry" na smažení a fritování obsahuje lepek.
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota: 1467 kJ (346 kcal)
Tuky: 1,8 g
Tuky – z toho nasycené mastné kyseliny: 0,24 g
Sacharidy: 71 g
Sacharidy – z toho cukry: 0,99 g
Bílkovíny: 9,81 g
Sůl: 1,56 g
Složení:
pšeničná mouka, kukuřičná mouka, pšeničný škrob, sůl, jedlá soda, kurkuma, řepkový rostlinný olej, E509, barviva: E155, E120
Země původu:
ČR