V košíku máte 0 položek za 0 Kč

Položky ve Vašem košíku

K pokladně

Celkem za: 0 Kč


Do dopravy ZDARMA Vám zbývá nakoupit za: 751

Návod na přípravu PÁRTY křupek a krekrů

Příprava Párty Křupek je velmi jednoduchá a dá se shrnou do několika jednoduchých bodů!

1. V pánvi, hrnci nebo ve fritéze rozpalte olej na požadovano u teplotu (nejlépe 180 - 190 °C).

2. Menší hrst krekrů opatrně vložte do rozehřátého oleje.

3. Po 10 - 15 vteřinách, krekry několikrát zvětší svůj objem a jsou hotové!

4. Podávejte jen tak, se sýrem nebo s kořením.

Pro ještě lepší výsledek ještě před samotným smažením požadované porce, si vyzkoušejte nejdříve usmažit malé množství křupek, postačí dvě nebo tři.

Stručný návod na přípravu křupek a krekrů je uveden u každého produktu zvlášť.

Videoprůvodce

Jak smažitpárty křupky ve fritéze:

Jak smažitpárty křupky a krekry v hrnci a pánvi

Napište nám



Přidejte se k nám na Facebooku!

Newsletter

[x] Zavřít

Newsletter

[x] Zavřít

Přihlášení

[x] Zavřít




Zapomněl jsem heslo
Cookies